Overzicht
Delen gaat over samenwerken aan een budget en op de hoogte blijven: uitnodigingen en rollen, activiteitsgeschiedenis, meldingscategorieën en herstellen van verwijderde budgetten.
In deze sectie
| Gids | Waarvoor |
|---|---|
| Gedeelde budgetten | Uitnodigen per e-mail, Kan bewerken vs Alleen bekijken, verlaten of verwijderen, geblokkeerde afzenders |
| Activiteitsgeschiedenis | Wat er veranderde op een gedeeld (of solo) budget |
| Meldingen | Inbox- en pushcategorieën—betaaldag, bijvuldag, rekeningwaarschuwingen en meer |
| Verwijderde budgetten | Prullenbak en herstellen van verwijderde budgetten |
Inloggen is vereist voor sync en samenwerking. Details: Inloggen en synchroniseren.