Przegląd
Udostępnianie obejmuje współpracę nad budżetem i bycie na bieżąco: zaproszenia i role, historia aktywności, kategorie powiadomień oraz odzyskiwanie usuniętych budżetów.
W tej sekcji
| Przewodnik | Do czego służy |
|---|---|
| Wspólne budżety | Zapraszanie e-mailem, Może edytować vs Tylko podgląd, odejście lub usunięcie, zablokowani nadawcy |
| Historia aktywności | Co zmieniło się we wspólnym (lub solo) budżecie |
| Powiadomienia | Kategorie skrzynki i push—dzień płatności, dzień doładowania, alerty konta i więcej |
| Usunięte budżety | Kosz i przywracanie usuniętych budżetów |
Logowanie jest wymagane do synchronizacji i współpracy. Szczegóły: Logowanie i synchronizacja.